Links til materialer

Her kan du finde inspiration og bestille materialer til naturfagsundervisningen

I hæftet naturfag online 

Kataloget er et "online" baseret linkkatalog, der kan anvendes som inspiration til læringsaktiviteter og forløb i skolens naturfag fra indskoling til udskoling, hvor der er fokus på koblingen mellem praktiske øvelser og teori. Temaerne dækker bredt indenfor naturfagenes læringsmål.

Skolekontaken Coop bestil materialer på www.skolekontakten.dk

Go Cook

Fra 4.kl-7. kl. Madkundskab/natur-teknologi/UU

Udforsk klimaet/Klima Nørd

5.-6. klasse til natur/teknologi

Bliv dus med kemien/Kemien i din hverdag

5. klasse og opefter til natur/teknologi/biologi

Grønt flag - grøn skole www.groentflag.dk

Gør naturfagsundervisningen spændende og vedkommende- lær eleverne at gøre en forskel. 10 spændende temaer kan evt. kombineres med Unge forskere programmet

Fjernvarmeskolen www.fjernvarmeskolen.dk

Undervisningsmaterialet er udarbejdet til anvendelse fra 7. klasse i fysik eller som et tværfagligt projekt i naturfagene fra 7. klasse. Undervisningsforløbene, det korte til 2-4 lektioner og det lange til ca. 12-14 lektioner, er beskrevet i lærervejledningen og afprøvet på målgruppen.

Materiale til 0.-3. kl. "Det mystiske rør i jorden" (lidt svære ord) + tøjdyr.

Naturstyrelsen undervisningsmaterialer og forløb

Naturstyrelsen udgiver undervisningsmaterialer til alle klassetrin om emner som klima, biodiversitet, dyr og skovens ressourcer. Materialerne er gratis.

Naturcenter Herstedhøje  Udeskole forløb

Inspiration til udeskole med 19 forskellige læringsaktiviteter for 0.-3.kl. og en naturfaglig orienteringsrute for udskolingsklasserne.